Hullámpack Csomagolóanyaggyártó és Forgalmazó Kft - 20 éve sikeresen a dobozgyártásban
  • Hullámpack Kft

    20 éve sikeresen a dobozgyártásban

Cégismertető


opten.hu resizeA Hullám-Pack Kft hullámtermékeket előállító vállalkozás. Stabil vevőköre a csomagolóeszköz-felhasználók teljes körét reprezentálja. Szakmai körökben elismert, jó hírű csomagolóeszköz gyártó, amely nemcsak csomagolóanyagot kínál, hanem a kapcsolódó valamennyi szolgáltatást is:

  • dobozokat tervezünk
  • csomagolási rendszereket alakítunk ki
  • grafikai terveztetést végezünk
  • biztosítjuk a nyomtatáshoz és a gyártáshoz szükséges gyártóeszközöket
  • az elkészült terméket szakszerűen csomagoljuk és elszállítjuk a felhasználási helyekre, a kért időpontra


A cégünknél hatékonyan folyik a termelés. Gépsoraink rugalmasan képesek a gyors tételváltásra és így kis mennyiségek előállítására is.
Árbevétel szerinti rangsorban Magyarországon a középkategóriás vállalatok közé sorolhatjuk magunkat, ami a dinamikus fejlődés eredménye.
Napjainkban több csarnokban 3500 m2-en gyártjuk termékeinket 14.000 m2-es telephelyünkön.
Fontosnak tartjuk a folyamatos beruházást, ami a sikeres gazdálkodás révén folyamatos. Új gépeket vásárolunk, hogy minél jobban meg tudjunk felelni a mai piaci kihívásoknak.
A telephely földrajzi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a magyarországi csomagolási igények kielégítésében az ipar és a szolgáltatók szinte valamennyi szegmensén növelhessük jelenlétünket.
Vállalatunk legjelentősebb termékei a hullámtermékek, nyomtatással vagy ívkasírozással készült dobozok, amelyek kitűnő reklámhordozók is egyben.
Meghatározóan a könnyűipar, vegyipar és élelmiszeripar számára gyártunk hullámpapírdobozokat ragasztott vagy fűzött kivitelben, továbbá fontos termékünk még a különféle hullámlemezből készült doboz betétek, tálcák, kimetszett dobozok.